Sijoittaja 2024 -tapahtuman ensimmäiset puhujat julkistettu

Sijoittaja 2024 on Suomen merkittävin sijoitustapahtuma. Tapahtuma järjestetään 28.11. Messukeskuksen Siivessä.


 

Yksityissijoittajille, sijoitusalan ammattilaisille, yritysten talous- ja rahoitusjohdolle sekä sijoittamisesta kiinnostuneille suunnattu sijoitustapahtuma avaa ovensa Helsingin Messukeskuksen Siivessä 28.11. Sijoittaja 2024 -tapahtumassa puheenvuoron pitää muun muassa ulkoministeri Elina Valtonen.

 

Sijoittaja-tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden syventyä sijoittamisen uusimpiin trendeihin ja tulevaisuuden näkymiin alan johtavien asiantuntijoiden johdolla. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Alma Talent ja Helsingin Messukeskus. 
 
Päivän aikana käsitellään teemoja, jotka muovaavat tulevaisuuden sijoittajakenttää. Puhujakaarti koostuu alan huippuosaajista, ja ohjelmaa nähdään yhteensä neljällä lavalla. Puhujina tapahtumassa ovat muun muassa ulkoministeri Elina Valtonen, Vuoden Sijoittaja 2023 ja kirjailija Esa Juntunen sekä juontaja ja sijoittaja Jasmin Hamid.   
 
– Sijoittaja 2024 tarjoaa yrityksille erinomaisen mahdollisuuden tavata potentiaalisia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita, ja se on pörssiyrityksille vuoden tärkein tapahtuma sijoittajasuhteiden luomiseen ja ylläpitoon. Ensiluokkainen tapahtumapaikka, Messukeskuksen Siipi, luo viihtyisän ja tunnelmallisen ympäristön tuloksellisille kohtaamisille, sanoo Sijoittaja 2024 -tapahtuman myyntipäällikkö Nea Helenius.   
 
Ohjelma kokonaisuudessaan julkaistaan syksyn aikana.   

www.sijoittajamessut.fi, #sijoittaja24   
 
Lähde: Messukeskus 28.8.2024


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Italiasta talo 3 eurolla?

Sijoittajat keskiössä Ylen dokumenttisarjassa

Lottovoitto yrittäjyyttä hyväksytympi tapa vaurastua