Medicortex tarjoaa sijoittajille bonuksena option

Elokuun loppuun kestävän ensimmäisen kampanjan aikana osakemerkinnästä saa bonuksena option.


 

Medicortex Finland Oyj, tapaturmaisen aivovamman diagnostiikkaa ja hoitoa kehittävä turkulainen bioteknologiayhtiö, on aloittanut syksyn 2023 rahoituskierroksen. Elokuun loppuun kestävän ensimmäisen kampanjan aikana osakemerkinnästä saa bonuksena option.

Kevään osakeannissa yleisön kiinnostus yhtiötä kohtaan oli suurta, ja silloin puolet merkinnöistä tulikin uusilta sijoittajilta. ”Halusimme jatkaa siitä ja antaa ihmisille mahdollisuuden edelleen tulla mukaan maltillisellakin summalla sijoittamalla suoraan yhtiöön”, toteaa yhtiön toimitusjohtaja, neurobiologian tohtori Adrian Harel.

Tällä kierroksella osakkeen hinta on 1 euro ja pienin merkintä 3.000 euroa. Jokaista osaketta kohti merkitsijä saa option, jolla voi merkitä uuden osakkeen houkuttelevalla 0,50 euron hinnalla tulevan parin vuoden kuluessa mikäli optio-ohjelman mukainen ehto täyttyy, tai viimeistään vuoden 2026 alussa.

Yhtiön julkaisema sijoittajamateriaali on saatavilla nettisivulla: https://www.medicortex.fi/eng/investors/

Medicortex Finland Oyj kehittää uusiin biomerkkiaineisiin perustuvaa testiä tapaturmaisen aivovamman ja aivotärähdyksen diagnosointiin. Yhtiö on tunnistanut aivovamman biomerkkiaineita virtsasta ja syljestä, ja kehittää helppokäyttöisiä diagnostisia menetelmiä niiden havaitsemiseen. Yhtiön toisena tavoitteena on kehittää uusia kemiallisia yhdisteitä, mahdollisia lääkemolekyylejä, aivovamman etenemisen eli sekundaarivaurion pysäyttämiseen. Yhtiön perusti vuonna 2014 israelilainen neurobiologi Adrian Harel (FT, MBA), ja yhtiö toimii Turussa.

 

Lähde: https://www.medicortex.fi/ 18.8.2023


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Italiasta talo 3 eurolla?

Sijoittajat keskiössä Ylen dokumenttisarjassa

Lottovoitto yrittäjyyttä hyväksytympi tapa vaurastua