LähiTapiola luotetuin vakuutusyhtiö 2023 -tutkimus

LähiTapiolan nimesi luotetuimmaksi vakuutusyhtiöksi 29,4 prosenttia vastaajista, If:n 27,8 prosenttia ja Pohjola 25,4 prosenttia vastaajista. Kuva: LähiTapiola


 

LähiTapiola on Suomen luotetuin vakuutusyhtiö vuonna 2023. Asia käy ilmi Valittujen Palojen teettämästä vuosittaisesta Luotetuin Merkki -tutkimuksesta.

 

Toisella sijalla vakuutusyhtiöiden luottamusvertailussa on If, kolmannella sijalla Pohjola, neljännellä Fennia, viidennellä Turva, kuudennella POP Vakuutus ja seitsemännellä Pohjantähti.

 

LähiTapiolan nimesi luotetuimmaksi vakuutusyhtiöksi 29,4 prosenttia vastaajista, If:n 27,8 prosenttia ja Pohjola 25,4 prosenttia vastaajista.

 

Vuosi sitten tehdyssä tutkimuksessa LähiTapiola oli luotetuin, Pohjola toiseksi luotetuin ja kolmanneksi luotetuin If. Turva oli vuosi sitten neljäntenä, Fennia viidentenä, Pohjantähti kuudentena ja POP Vakuutus seitsemäntenä.

 

Näin tutkimus tehtiin

 

Kysely on osa vuosittaista Luotetuin Merkki -tutkimusta, jonka Valitut Palat teetti Norstat-tutkimuslaitoksella viime vuoden lopulla. Kysely toteutettiin onlinetutkimuksena, jossa avoimiin kysymyksiin vastasi 2008 henkilöä. Otos poimittiin CIL Suomi Oy:n asiakasrekisteristä ja Norstat Finlandin nettipaneelista. Se painotettiin iän ja sukupuolen mukaan aikuisväestöä vastaavaksi.

 

Luotetuimmat vakuutusyhtiö Suomessa 2023 (suluissa vuosi 2022)

 

1. LähiTapiola (1)

2. If (3)

3. Pohjola (2)

4. Fennia (5)

5. Turva (4)

6. POP Vakuutus (7)

7. Pohjantähti (6)

 

Valitut Palat on osa Reader’s Digestin kansainvälistä lehtiperhettä.

 

Lähde: Valitut Palat 24.7.2023


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Italiasta talo 3 eurolla?

Sijoittajat keskiössä Ylen dokumenttisarjassa

Lottovoitto yrittäjyyttä hyväksytympi tapa vaurastua