Sijoittaja-kirja on opas viisaaseen sijoittamiseen

Sijoittaja ei ole opas pikavoittojen havittelijoille vaan enemmänkin hyvä inspiraation lähde pitkäjänteiselle menestyksekkäälle sijoittajalle.

 

Hannes Kulvik on tuttu nimi varttuneemmille osakesijoittajille ja talousalan ammattilaisille. Kulvik oli aktiivinen toimija Suomen osakemarkkinoilla jo 1980-luvulla.

 

Pitkän uran taloustoimittajana, kirjailijana ja viestintäalan moniottelijana tehnyt Terho Puustinen avaa nyt uutuuskirjassaan Sijoittaja Hannes Kulvikin ja muutaman muun menestyksekkään sijoittajan filosofiaa.

 

Sijoittaja ei ole opas pikavoittojen havittelijoille vaan enemmänkin hyvä inspiraation lähde pitkäjänteiselle menestyksekkäälle sijoittajalle. Kulvik on hyvä mentori, koska hänen ajatteluunsa perustuvan osakerahaston tuotot ovat ylittäneet globaalien osakemarkkinoiden tuotot, vaikka Kulvikin tiimi on toiminut varomaisemmin kuin muut sijoittajat.  

 

Kulvikin lisäksi lukija pääsee tutustumaan Warren Buffettin, Peter Lynchin ja muiden menestyneiden sijoittajien salaisuuksiin.

 

-Kirjan luettuasi tiedät, mitkä ovat sijoitusajattelun typerimmät virheet, miten ne vältetään ja miten hyvät sijoitukset erotellaan huonoista, kirjoittaa Puustinen esipuheessaan.

 

Kirja ilmestyy marraskuussa 2022 ja tulee saataville myös e-kirjana ja äänikirjana. Kustantaja on Otava.

 


Hannes Kulvik oli aktiivinen toimija Suomen osakemarkkinoilla jo 1980-luvulla.

Sijoittaja-kirjan tekijä Terho Puustinen on viestinnän ammattilainen ja tietokirjailija, joka on kirjoittanut muun muassa yrittäjyydestä kertovan kirjan Taivas+helvetti. Puustinen on työskennellyt toimittajana Kauppalehdessä ja Talouselämässä sekä päätoimittajana Tekniikka & Taloudessa.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Italiasta talo 3 eurolla?

Sijoittajat keskiössä Ylen dokumenttisarjassa

Lottovoitto yrittäjyyttä hyväksytympi tapa vaurastua