Nordnet varoitti Venäjä-sijoituksista

Venäjän osakemarkkinoilla on viime päivinä nähty jyrkkiä heilahduksia sen jälkeen, kun Venäjä aloitti sotilaallisen operaation Ukrainassa. Kuva: Bloomberg


 

Osakevälittäjä Nordnet varoitti asiakkaitaan Venäjään liittyvistä sijoitusinstrumenteista, joihin liittyy sen mukaan poikkeuksellisen suuri riski tällä hetkellä.

 

-Ukrainan tilanteen vuoksi kehoitamme asiakkaitamme olemaan erittäin varovaisia ​​tehdessään sijoituksia Venäjän markkinoille. Tämä koskee esimerkiksi osakkeita, pörssinoteerattuja rahastoja, joukkovelkakirjoja ja noteeraamattomia rahastoja. Tällä hetkellä näihin arvopapereihin liittyy yleisesti suuri riski, paitsi volatiliteetin muodossa, myös siksi, että kaupankäynti voi vaikeutua tai muuttua lähitulevaisuudessa mahdottomaksi. Huomioi, että Nordnet ei voi taata, että näillä arvopapereilla on mahdollista käydä kauppaa, jos pörssit, markkinapaikat tai muut rahoituslaitokset määräävät kansainvälisiä pakotteita tai asettavat rajoituksia. Katso täältä, miten tilanne vaikuttaa yksittäisiin instrumentteihin, Nordnet kertoi tiedotteessaan 24.2.2022.

 

Venäjän osakemarkkinoilla on viime päivinä nähty jyrkkiä heilahduksia sen jälkeen, kun Venäjä aloitti sotilaallisen operaation Ukrainassa.

 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Italiasta talo 3 eurolla?

Sijoittajat keskiössä Ylen dokumenttisarjassa

Lottovoitto yrittäjyyttä hyväksytympi tapa vaurastua